No se siitä "kerran viikossa päivityksestä". Eli kirjoittelen silloin kuin tuntuu. Tosin pyrin viimeistään viikon tai parin aikana päivittämään blogiani. Mutta asiaan, kuten Repomies sanoo.

 

Tämä on hauska aihe sen vuoksi, että monet henkilöt ovat miettineet tätä koko elämänsä ajan. Itse myös olen miettinyt, mutta ei tarvinnut kauan miettiä, kunnes vedin asiasta omat johtopäätökset.

 

Siis minusta on hauska, kun jotkut henkilöt yrittävät etsiä syvempää merkitystä siihen, että miksi olemme täällä maan päällä ja mitä meidän täällä pitäisi tehdä. Luulen, että tämä ajatus on lähtösin eri uskonnoista ja muista asioista joita emme ymmärrä täysin (siis ei ole niin konkreettisia). Tällä haen sitä, että ihmiset tarvitsevat syyn elää ja he luultavasti hakevat sitä tällä "elämän tarkoituksella". Minun mielestäni tuo on koko kysymyksen vastaus kiteytettynä. Eli ihmiset tarvitsevat jonkin mihin tähdätä ja jatkaa elämistään, ja siinä vaiheessa kun kupsahtaa, niin hän on täyttänyt tarkoituksensa elämässään ja saa palkinnon.

 

Mutta minun mielestäni, tuo on suhteellisen masentava ajatus. Eli se, että elät jonkin toisen tahdon mukaan ja olet omaksunut sen elämäsi päämääräksi. Tosin jos nautit siitä niin ei siinä mitään pahaa ole siinä tapauksessa. Tästä on varmasti monia kirjoituksia ja eri mielipiteitä, mutta minun mielestäni "elämän tarkoitus" on se, että nauttii elämästään ja tekee asioita joista pitää. Oli sitten helvetti, taivas tai ei mitään siinä vaiheessa kun aika jättää itse kustakin, niin mielestäni tuo mitä juuri sanoin on tärkein asia mitä tässä hetkessä voi tehdä.

 

Oli kyllä suht lyhyt kirjoitelma tällä kertaa, mutta mielestäni sain sanottua kaiken mitä pystyn tästä aiheesta. Kirjoittelen sitten taas uudestaan myöhemmin. ;p